Cimic

Droge ladingcontainers: In 1982 werd de eerste 20 'droge-ladingcontainer gelanceerd in Shekou Shenzhen en vervolgens werd zijn productie in 1996 de eerste ter wereld. Sinds 2002 heeft zijn marktaandeel zich gestabiliseerd op meer dan 50%. Momenteel zijn er 11 productiebases met een jaarlijkse capaciteit van 2 miljoen TEU's.

Reefers: In 1996 wordt de fabriek in gebruik genomen en staat de productie op de eerste plaats sinds 2001. Sinds 2004 heeft het marktaandeel zich gestabiliseerd op 55%. Momenteel zijn er 2 productiebases met een jaarlijkse capaciteit van 90.000 reefers, die een sterke concurrentiepositie vertonen.

Speciale containers: Met de oprichting van Nantong Special Containers en Xinhui Special Containers in 1997, begon CIMC vouwdozen te produceren, wat de schaalproductie van speciale containers markeerde. Momenteel zijn er 4 productiebases die meer dan 50 soorten speciale containers produceren en de meeste producten bezetten het grootste aandeel op de wereldmarkt.

Modulair bouwen: Gesteund door 30 jaar ervaring en technologische accumulatie bij de productie van containers, verwerkt CIMC de concepten van standaardisatie en modularisatie op een creatieve manier in de bouw en creëert zo de revolutionaire modulaire gebouwen. In vergelijking met conventionele gebouwen hebben modulaire gebouwen een korte constructiecyclus die kan worden toegeschreven aan prefabricage en kan worden verzonden per containervoering. Bovendien kunnen de recyclebare modulaire gebouwen een groot aantal hulpbronnen besparen en veel meer waarden creëren dan traditionele gebouwen.

Vloeren: CIMC Wood Development Co., Ltd. lanceerde achtereenvolgens producten met onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten, zoals eucalyptus houten vloer, grenen en berken houten vloer en PSF hybride houtfineer. Nadat we authenticatie hebben verkregen van gezaghebbende classificatiebureaus zoals BV, ABS, CCS en FSC en reorganisatie van klanten, zijn onze producten in grote hoeveelheden in wereldwijde logistieke systemen ondergebracht in Noord-Amerika, Europa, Australië en Azië. CIMC Wood Development Co., Ltd. heeft 6 industriële productiebasissen opgezet die dicht bij de markt liggen en de volledige straling naar Oost-China, Zuid-China en Noord-China hebben gerealiseerd. De eigen en coöperatieve outputcapaciteit kan oplopen tot 400.000 m3.

Afbeelding Afbeelding